La Generalitat concedeix ajudes per un import d’un milió d’euros destinades a les 51 mancomunitats de la Comunitat Valenciana

La Generalitat ha resolt les ajudes, per import d’un milió d’euros, destinades a sufragar les despeses de funcionament de les 51 mancomunitats de la Comunitat Valenciana.

El director general d’Administració Local, Antoni Such, ha destacat que el Consell ha incrementat en un 40% l’import d’aquests ajuts, que “han passat de 600.000 euros, en la primera convocatòria fa cinc anys, a un milió d’euros en la actual “, el que mostra” l’aposta de el Govern valencià per l’àmbit comarcal i el desenvolupament de la Llei 21/2018, de 16 d’octubre, de la Generalitat, de mancomunitats de la Comunitat Valenciana “.

Referent a això, Such ha fet èmfasi que s’han concedit ajudes “a la totalitat de les mancomunitats”, per tal de col·laborar en el manteniment d’aquestes entitats.

El director d’Administració Local ha reiterat el compromís de el Consell amb les mancomunitats de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de “col·laborar i treballar en comú per disposar de majors serveis adreçats a la ciutadania”.

D’aquesta manera, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la relació de les 51 entitats beneficiàries, que disposaran d’un mes, a partir de l’endemà de la publicació de la resol

ució, per a justificar la realització de les despeses objecte de la subvenció.
Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: