L’UJI inaugura un nou espai per al Servei de Llengües i Terminologia i el Centre d’Autoaprenentatge de Llengües

Informació i Foto: http://www.uji.es

La Universitat Jaume I ha inaugurat les noves instal·lacions del Servei de Llengües i Terminologia (SLT) i el Centre d’Autoaprenentatge de Llengües (CAL), ubicats fins al moment en els edificis de Rectorat i Biblioteca, respectivament, i que, a partir d’ara , es troben a l’edifici TI de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

L’acte d’inauguració ha estat a càrrec de la vicerectora de la Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, i la directora acadèmica de Multilingüisme, Noelia Ruiz. La vicerectora ha destacat que «amb aquest nou espai es busca que tant el SLT com al CAL tinguin un accés més obert, fàcil i atractiu per a la comunitat universitària». A més, ha avançat que en els propers mesos està previst que es posi en marxa el CAL virtual perquè es pugui accedir als materials en línia.

Per la seva banda, la directora acadèmica de Multilingüisme ha explicat que aquestes noves instal·lacions conjuntes inclouen l’espai de treball del CAL, que també compta amb una sala per a grups de conversa i cursos de formació, i la part d’assessorament i promoció del SLT, que disposa també d’una sala de reunions per al servei i una aula de formació, a més de la zona de despatxos dels membres del servei i assessors.

Per concloure l’acte, s’ha fet una lectura de poemes en diverses llengües per part d’estudiantat estranger, traduïts també al català i espanyol.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: