L’IVAM llança una campanya destinada a cercar ambaixadors del museu

L’Institut Valencià d’Art Modern – IVAM llança una campanya amb l’objectiu d’augmentar el suport de la societat a la institució. Sota el lema ‘Què li demanes a una amiga?’, La iniciativa pretén sumar nous socis a l’col·lectiu d’Amics i Amigues de l’IVAM perquè exerceixin d’ambaixadors i serveixin de altaveus de difusió de l’art i la cultura.

Com a contrapartida, poden beneficiar-se d’entrada gratuïta a el museu; descomptes en la subscripció a la plataforma de continguts audiovisuals Filmin; accés a concerts de La Marina de València; activitats culturals exclusives com les cinc rutes guiades ‘Darrere de el mur’ que exploren diversos espais arquitectònics valencians; visites guiades a l’IVAM i a l’IVAM CADA Alcoi; entrada especial als tallers educatius familiars; invitació a totes les inauguracions de l’IVAM; i entrada gratuïta i descomptes per a altres museus com el Guggenheim de Bilbao, el Museu Picasso de Màlaga o el Museu Patio Herreriano de Valladolid, entre molts altres avantatges.

La primera fase de la campanya va començar fa tres setmanes amb una enganxada de cartells pels principals carrers de València i Alcoi. El missatge principal traslladava una pregunta oberta als transeünts amb una creativitat gràfica molt senzilla: “Què li demanes a una amiga? Què li demanes a un amic?”. L’objectiu de l’acció és conscienciar la ciutadania sobre la importància que tenen els Amics i Amigues de l’IVAM, un pilar bàsic de l’museu, amb una vocació innata de servei a la institució cultural a la qual donen suport.

“El programa d’Amigues i Amics és una sòlida xarxa de suport que serveix de vincle entre l’IVAM i la societat, mantenint una necessària relació bidireccional: d’una banda, apropant el museu als ciutadans i, de l’altra, exercint de portaveus la societat sobre les seves inquietuds culturals “, expliquen des de la institució. Encara que hi ha un suport emocional molt important, aquest col·lectiu funciona sobretot quan els seus membres es converteixen en representants de l’museu i actuen com altaveus que expliquen la importància de el patrimoni cultural.

Per a la segona fase de la campanya, l’IVAM ha comptat amb la participació de la cantant Lluna Vall, que acaba de llançar la seva cançó ‘Cultura Audiovisual’; l’estilista Enol Blasco, que ha realitzat treballs per a Vogue, slippage, Sicky Magazine o Vanitat, i Paco Inclán, editor de la revista d’art i pensament ‘Badall’ o de la guia ‘Cuines Migrants’, que aporten -a través de vídeos – el seu testimoni sobre què li demanen a un amic o una amiga. També participen en aquesta proposta Almudena Amador, que ha convertit la seva llibreria Ramon Llull en un sòlid puntal cultural i social de barri de l’Carme, i Sol Candela, que presideix la Fundació Arquia després d’una llarga trajectòria com a arquitecta. Tots ells apel·len a el sentiment de pertinença a l’IVAM i de la vinculació emocional que s’estableix a l’formar part d’un projecte artístic.

Amb l’objectiu que l’IVAM estigui present en la vida cultural de la ciutat i de apropar-lo a la ciutadania, les tarifes que s’han establert per als socis parteixen de quantitats molt reduïdes, en concret, des de 20 €. El programa inclou noves categories com ‘Amic Família’, de la qual pot beneficiar un grup compost per dos adults i tres menors de 18 anys, o ‘Amic Patrocinador’, destinat a empreses i institucions. A més, coincidint amb el llançament d’aquesta acció, aquells nous membres que es donin d’alta de l’15 de març a el 15 de maig de 2021 gaudiran d’un descompte del 50%.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: