L’Institut Valencià de Cultura organitza un concert del cor Música Ficta i el grup Ensemble Fontegara a l’Auditori de Castelló

Informació i Foto: http://www.gva.es

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha organitzat, aquest diumenge, un concert de la formació Música Ficta juntament amb el grup Ensemble Fontegara a l’Auditori de Castelló. El concert forma part del cicle ‘Abonament de tardor’, que programa l’IVC.

El coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat la importància d’aquesta activitat, en la qual “els assistents podran gaudir de la música d’un dels grups més destacats i renovadors de la interpretació de la música antiga al nostre país”.

El programa del concert està dedicat a la commemoració del 450 aniversari del naixement de Claudio Monteverdi, considerat un dels creadors del ‘bel canto’.

Des que es va fundar, el 1992, Música Ficta ha realitzat gires i concerts pels més importants festivals nacionals i internacionals. La seua discografia comprén vint enregistraments, alguns dels quals han obtingut premis i mencions a Espanya, França i Estats Units. Han interpretat peces de compositors com Ruimonte, Schütz, Haendel, Pergolesi, Vivaldi, Charpentier, Purcell, Buxtehude o Bach.

Per la seua banda, Ensemble Fontegara va ser fundat per Raúl Mallavibarrena el 1993. Format per reconeguts especialistes en la interpretació de música antiga amb instruments d’època, ha oferit nombrosos concerts per tot el planeta, amb programes que van des de les ‘Vespres’, de Monteverdi, o ‘El Messies’, de Haendel, fins a òperes de Vivaldi, passant per oratoris i cantates de Purcell, Telemann o Bach.

Les entrades per al concert poden adquirir-se en les taquilles de teatre Principal i de l’Auditori, o en http://www.instanticket.es, a un preu de 7-15 euros.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: