L’Institut Valencià de Cultura i Mostra Viva organitzen un ‘pitching’ de cinema valencià per al Circuit Cultural Valencià

Informació i Foto: http://www.gva.es

L’Institut Valencià de Cultura i el Festival Mostra Viva del Mediterrani han organitzat un ‘pitching’ de cinema valencià per als programadors del Circuit Cultural Valencià. Aquesta jornada de presentació de llargmetratges valencians per a programadors culturals valencians té com a objectiu donar a conèixer l’oferta audiovisual del Circuit Cultural Valencià per 2017-2018.

La jornada s’inicia el dimecres, 11 d’octubre, a les 10.00 hores, a la sala Berlanga, amb la presentació de les projeccions dels fons propis de l’Arxiu Fílmic de la Filmoteca per part del director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos . Guarinos ha assenyalat que “l’Institut Valencià de Cultura vol que Mostra Viva del Mediterrani sigui la plataforma de presentació anual de la producció audiovisual valenciana per als programadors que treballen al Circuit Cultural Valencià i que són els responsables de dissenyar una àmplia i rigorosa oferta de cinema en valencià en molts dels nostres pobles i comarques “.

Posteriorment, els productors i directors presentaran a les persones programadores dels onze llargmetratges valencians de 2014 (cinc documentals i sis pel·lícules de ficció) i els setze llargmetratges de 2015 (vuit documentals i vuit pel·lícules de ficció) al llarg de tot el matí. En total es presentaran vint llargmetratges que han rebut ajudes a la producció de l’Institut Valencià de Cultura.

Entre les pel·lícules de 2014 que es presenten figuren ‘L’home que va embotellar el sol’, d’Óscar Bernàcer; ‘Profes. La bona educació ‘, de Giovanna Ribes; ‘L’arquitecte de Nova York’, d’Eva Vizcarra; ‘Amaginea’, d’Emilio Oviedo Capella; ‘El col·legi de la seda’, d’Ernest Sorrentino; ‘Benidorm, mon amour’, de Santiago Pumarola; ‘Jocs de família’, de Betlem Macias; ‘Matar el temps’, d’Antonio Hernández; ‘Innocent’, de Pau Martínez; ‘La mare’, d’Alberto Morais, i ‘Taronges de la Xina’, de Pedro Pérez Rosado.

La nòmina de 2015 està conformada per ‘Captives’, de Carmesina Franch; ‘Good Bye, Mister Marshall’, d’Ana Victoria Pérez; ‘Espies a la sorra, objectiu Espanya’, de Marta Hierro i Pablo Azorín Wiliams; ‘L’estratègia del silenci’, de Vicent Peris; ‘L’altra educació’, de Carmen Pellicer i Joecar Hanna; ‘Sara Baras Veus’, de Rafael Molés i Pepe Andreu; ‘Terra cremada’ de Sílvia Quer; ‘L’Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai és va fer’, de Vicent Tamarit ‘; ‘Amar’, d’Esteban Crespo; ‘M’esperaràs?’, De Carles Alberola; ‘Brava’, de Roser Aguilar; ‘La nit que la meva mare va matar el meu pare’, d’Inés Paris; ‘El bar’, d’Alex de l’Església; ’22 àngels ‘, de Miguel Bardem;’ Mil coses que faria per tu ‘, de Dídac Cervera, i La família (Dementia)’, de Giovanna Ribes.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: