L’exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba a 9 municipis al mes de novembre

L’exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba al novembre, mes de mobilització internacional per a l’eliminació de la violència contra dones, a nou localitats de la Comunitat Valenciana: Alaquàs, Benicàssim, Finestrat, El Puig, Montanejos, Montcada, Rafelcofer, Rojals i Xirivella.

La mostra del programa ‘M’importa d’Educació en Valors’ de l’IVAJ consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones ha començat del 4 al 12 de novembre, al Centre Social de Rafelcofer i del 4 al 15 de novembre al Museu Arqueològic de Rojals.

Del 5 al 14 de novembre s’exposa a l’IES del Puig i els dies 6 i 7 de novembre, coincidint amb InFòrum 2019, la cita de la informació juvenil estarà a l’alberg juvenil Argentina de Benicàssim.

#Noemtoqueselwhatsapp arribarà al Centre Juvenil Finestrat, al carrer Fonteta, 36, des del 9 fins al 17 de novembre i, del 14 al 20 de novembre, estarà al Centre Jove de Xirivella, al carrer Llevant UD d’aquest municipi.

Així mateix, l’IES Cova Santa de Montanejos l’exposa del 19 al 25 de novembre i el Castell d’Alaquàs del 19 al 28 de novembre.

Finalment, al municipi de Montcada, del 19 al 28 de novembre, es pot visitar al centre concertat Sant Josep i el centre concertat Sant Jaume

L’exposició itinerant ha superat els 200 destinacions

A la web de l’IVAJ consultar aquí s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj@gva.es.

Precisament des de la seva posada en marxa, les exposicions itinerants han recorregut prop de 200 localitzacions de la Comunitat Valenciana.

A més, l’IVAJ posa a disposició d’ajuntaments, instituts, centres socials i juvenils, una guia didàctica Noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie M’importa que promou un desenvolupament pedagògic per avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Premis #NoEmToqueselWhatsapp !!

Els premis IVAJ #NoEmToqueselWhatsapp !! per reconèixer els projectes joves que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones es donaran a conèixer abans del 25 novembre a les modalitats de fotografia, vídeo, teatre i dansa, música i arts plàstiques. En cadascuna de les cinc modalitats artístiques s’atorguen tres premis, amb una dotació de 500 euros cadascun.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: