L’exposició fotogràfica #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba a Vistabella del Maestrat

L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba a Vistabella del Maestrat, on romandrà oberta al públic al Centre Polifuncional, al carrer Jesús, fins al 10 de juny.

La mostra #noemtoqueselwhatsapp del programa ‘M’importa d’Educació en Valors’ de l’IVAJ consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

Des del seu llançament, l’exposició ha recorregut sales d’exposicions, centres juvenils i centres educatius en uns 175 espais de la Comunitat. A més, l’IVAJ posa a disposició d’ajuntaments, instituts i associacions, una guia didàctica, ‘#Noemtoqueselwhatsapp’, de la col·lecció ‘M’importa’ d’educació en valors, un recurs que promou un desenvolupament pedagògic per avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones

Al web de l’IVAJ (consultar aquí) s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj@gva.es.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: