La Diputació de Castelló impulsa l’activitat cultural en els pobles a través del seu cicle d’exposicions DipcasPhoto

La Diputació de Castelló impulsa l’activitat cultural en els municipis de la província aquests dies gràcies al seu cicle d’exposicions fotogràfiques DipcasPhoto. Com a part d’aquesta iniciativa que recorre tot el territori provincial, aquests dies es realitzen exposicions als municipis de Sogorb, Vilafranca, Morella i Vistabella. Sense anar més lluny, a la Capella de la Mare de Déu de Gràcia de Sogorb ja ha tingut lloc l’exposició DipcasPhoto ‘La mirada dels altres’.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que «a través de la consolidació d’aquest cicle hem pogut difondre el talent de desenes de fotògrafs i, al mateix temps, dinamitzar l’activitat cultural dels pobles de la nostra província» .

Un cicle que també es desenvoluparà fins el dia 8 a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca, amb l’exposició ‘Dies Gossos’ de Nacho Rosel. En aquestes mateixes dates, DipcasPhoto portarà l’exposició One Night de Jordi Vercera a l’edifici polifuncional de Vistabella, i durant tot el mes a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella, amb l’exposició ‘Haití: els espíritusen la terra’ de l’artista Luis Alcalá del Olmo.

 

 

 

Informació i Foto: Diputació de Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: