L’exposició de Jaime Hayon al CCCC encara la seua última setmana superant les 126.000 visites

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) encara els darrers dies de l’exposició ‘Jaime Hayon. InfinitaMente’, primera gran retrospectiva sobre el Premi Nacional de Disseny 2021 que se celebra a Espanya, i que està disponible fins al 16 d’abril a les sales Ferreres i Goerlich.

La mostra, produïda pel Consorci de Museus i comissariada per Hayon Studio, reuneix en un gran desplegament expositiu tot l’univers del polifacètic creador madrileny establert a València, fent un recorregut a través dels materials, eines, procés creatiu, inspiració i les referències.

Fins al moment han gaudit de l’exposició un total de 126.006 persones, cosa que la converteix en la segona mostra més visitada a la història del CCCC, tan sols per darrere de ‘The multicolored equilibrium between animals and humans’, dedicada a Okuda San Miguel, que va aconseguir ficar al llit al centre cultural gairebé 150.000 persones el 2018.

“Ens alegra confirmar l’èxit de visitants d’aquesta exposició dedicada a un dels creadors més destacats del nostre país, i tot un referent del disseny espanyol a escala internacional, que a més ha triat València com a ciutat per viure i com a base d’operacions del seu estudi”, ha assenyalat el director del Consorci de Museus i el CCCC, José Luis Pérez Pont.

“Des del Consorci de Museus hem publicat ja el catàleg de la mostra, una publicació molt acurada que hem editat juntament amb Hayon Studio, i que suposa un valuós testimoni que ens permetrà gaudir de la prolífica obra de Jaume Hayon una vegada finalitze l´exposició ”, ha indicat Pérez Pont.

Catàleg ‘Jaime Hayon. InfinitaMente’

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) presenta la publicació ‘Jaime Hayon. InfinitaMente’, catàleg de l’exposició homònima que està disponible tant al valencià com al castellà i anglés. La publicació ha comptat amb la col·laboració d’Hayon Studio, textos d’Ana Domínguez Siemens, fotografies de l’exposició d’Iván Navarro i disseny i maquetació de Nacho Pérez Rubio.

Al llarg d´una mica més de 300 pàgines, el catàleg fa un recorregut idèntic al de l´itinerari expositiu de Jaume Hayon. InfinitaMente’: des del seu inici amb la peça ‘The Green Chicken’, passant per la instal·lació ‘Masquemask’, ‘Mediterranean Digital Baroque’, així com per la Ceramic Room, Fantasy Room i Crystal Room, entre d’altres, fins a arribar a la gran sala central al conegut ‘Backstage’, on Hayon mostra al visitant el costat menys conegut del procés de producció, buscant ensenyar i explicar com els productes passen de la concepció a la realitat, a través de l’esforç i la dedicació d’empresaris i artesans que, juntament amb el dissenyador, fan possible que els peixos arribin a materialitzar-se.

En definitiva, el catàleg de ‘Jaime Hayon: InfinitaMente’ mostra les obres d’Hayon que poden visitar-se a l’exposició, incloent-hi esbossos, dibuixos i fotografies que donen testimoni del procés creatiu de l’artista.

El catàleg, disponible a valencià, castellà i anglés, es pot adquirir al Centre del Carme ia les llibreries Llig, o descarregar-se gratuïtament en suport digital a través del web del Consorci de Museus.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: