El PP convida Xilxes a prioritzar les inversions que permetin “millorar el benestar dels nostres veïns”

El Partit Popular de Xilxes ha pres avui el carrer per compartir, juntament amb els veïns, “les opinions, propostes i iniciatives que permetin millorar el benestar dels nostres veïns”. Ho han fet prement l’opinió dels ciutadans que s’acostaven al mercat i compartint amb ells “les solucions als problemes que els afecten al seu dia a dia”.

Per a Ismael Minguet, “tot el bo que mereix Xilxes arribarà ben aviat”. Perquè “és urgent treure la població de l’estancament en què ha caigut com a conseqüència de polítiques que no defensen els nostres drets com a poble”. “Nosaltres ens plantegem fer un gir a aquesta situació i treballar per un canvi que ja és imparable”, tal com ha assenyalat l’alcaldable.

I per aconseguir-ho, el PP pren el carrer amb una enquesta que incorpora una bateria de mesures que “demanem que els ciutadans ens puntuïn per ordre de prioritats”. Ho ha fet amb membres de la candidatura d’Ismael Minguet, amb l’actual portaveu del PP a Xilxes i senador, Vicente Martínez Mus, acompanyats pel diputat al Congrés, Óscar Clavell.

Des de la construcció d’un carril bici que connecti el poble amb la platja, fins a la rebaixa de l’Impost de Béns Immobles (IBI), fins a la concessió d’ajuts a l’hostaleria o la construcció d’un edifici polifuncional capaç d’acollir activitats esportives i desenvolupar-lo esdeveniments de lleure o concerts, són qüestions que planteja aquest qüestionari. L’objectiu “és escoltar, dialogar i garantir la participació”. “Treballar per atendre les demandes dels nostres veïns i resoldre els seus problemes”, perquè “el canvi ja és imparable”.

Informació i Foto: PP Xilxes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: