Les propostes mes votades per als pressupostos participatius 2018 d’Almassora

Informació i Foto: http://www.almassora.es

L’Ajuntament d’Almassora ha tancat el recompte de vots, tant presencials com en línia, de la tercera edició dels pressupostos participatius, en què els projectes proposats pels veïns han estat dividits en tres grans grups. Així doncs, en l’apartat d’inversions, l’opció vencedora (amb 822 vots) ha estat l’ampliació del gimnàs municipal. La pavimentació del pati del CEIP Santa Quitèria ha estat l’aportació més votada del bloc de millora de parcs, després de reunir 1.072 suports.

Pel que fa al conjunt de projectes vinculats a la millora de voreres en diferents punts del municipi, la zona que ha sumat més vots ha estat el carrer Alcora (899), seguida molt de prop per l’Avinguda Castelló (888) i el grup propi XII (843). Aquest grup compta amb un pressupost de 50.000 euros pel que l’edil de Participació Ciutadana, Susanna Nicolau, ha avançat que “determinarem el cost de cada intervenció i actuarem en les voreres que els veïns ens han sol·licitat fins esgotar els fons d’aquesta partida” .
En aquesta mateixa línia s’ha manifestat l’edil d’Hisenda, Santiago Agustí, qui s’ha referit al projecte d’ampliació del gimnàs com “una obra que els usuaris demanen des de fa temps i que, gràcies als 100.000 euros d’aquesta partida de les inversions i al suport que ha rebut de la ciutadania, podrem començar a executar “. En aquest sentit, hauran de ser els tècnics municipals els que estudiïn com dur a terme l’actuació, ja que la proposta va ser inclosa en aquesta consulta a petició dels veïns.

Així les coses, l’equip de govern valorarà la inclusió, en el capítol d’inversions del pressupost municipal de 2018, d’algunes de les idees aportades per la ciutadania. Entre les opcions que també han rebut un gran nombre de vots i que seran preses en consideració per l’executiu municipal hi ha la instal·lació d’un pista de mini bàsquet al parc Manuel Pesudo (876 vots) o l’ampliació de la xarxa de fonts del municipi (789). També han destacat la creació de nous espais esportius a l’aire lliure (762 suports) i l’execució d’última fase de les obres del Parc d’Educació Viària (635).

Cal recordar que la partida reservada per a l’execució dels projectes sorgits d’aquests pressupostos participatius serà de 200.000 euros. Per primera vegada des de la introducció d’aquesta modalitat de consulta ciutadana, van ser els veïns d’Almassora els que van proposar els projectes que consideron necessaris per al municipi, aportacions que van ser valorades per una comissió en la qual van estar presents tots els grups municipals.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: