El PP lamenta que Puig menysprea les Alqueries en el projecte de pressupostos de 2018 a l’aparcar la Casa de Cultura

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

El Partit Popular ha lamentat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, s’hagi materialitzat el seu menyspreu a les Alqueries en el projecte de pressupostos de 2018 en passar per alt la localitat.

El portaveu del PP municipal, Rubén Lozano, ha denunciat que en els pressupostos de la Generalitat “s’ha deixat sense consignació pressupostària la finalització de Casa de Cultura”, malgrat que fa tan sols uns mesos el cap del Consell va anunciar en una vista al municipi el seu compromís d’acabar l’immoble per convertir-lo en una referència cultural a la comarca.

Lozano ha titllat de “presa de pèl” que el president vingui a les Alqueries “a vendre fum”, prometent reivindicacions de primer ordre per a la localitat amb l’única finalitat de “assegurar-se un bon titular al dia següent”, i que a “l’hora de la veritat s’oblidi del que ha promès per al municipi”. “Ja vam advertir que era una altra mentida més, un compromís sense terminis ni dotació econòmica i en els pressupostos de 2018 segueix sent això, fum, fum del Consell del PSPV-Compromís”, ha criticat el dirigent del PP local.

El regidor popular ha recordat també que “aquest no és l’únic projecte que el pacte del ‘Titànic’ té ficat al calaix i ha deixat sense previsió de desempolsar, ja que els comptes per a l’any que tampoc contemplen la rehabilitació de l’edifici ‘El Replà ‘tot i que aquesta inversió ha estat reivindicada des del Consistori al Consell de Puig i Oltra “.

“Aquest fet no només evidència que el Consell del PSPV i Compromís marginen al municipi, sinó que constata que l’alcaldessa i l’equip de govern local també de PSPV i Compromís es conformen amb el que decideixen Puig i Oltra, anteposant interessos partidistes als interessos municipals “, ha assegurat Lozano, que ha assenyalat també que Alqueries” mereix un equip de govern que sàpiga defensar el nostre poble i reivindicar amb vehemència i convicció el que ens correspon “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: