L’EMT anuncia nova etapa en la gestió de l’empresa municipal

«Tinc la intenció d’emprendre una nova etapa en la gestió de l’EMT, i per això he pres la decisió de prescindir dels servicis del director-gerent de l’empresa municipal». El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, ha convocat este matí als mitjans de comunicació per a anunciar l’inici d’una nova etapa en l’empresa, segons ha explicat.

Grezzi ha assegurat que «és la millor decisió, tant per a l’empresa com per al mateix Josep Enric Garcia Alemany», i ha elogiat el treball de Garcia al capdavant de l’EMT durant estos cinc anys. «Josep Enric Garcia ha sigut una persona de la meua absoluta confiança, que ha desenvolupat un treball impressionant al capdavant de l’EMT», ha afirmat el regidor. «Però considere que ha arribat el moment de començar nous camins en l’EMT».

Durant la seua intervenció el regidor ha realitzat un succint repàs de l’«excel·lent gestió realitzada per Garcia Alemany en els últims anys, que ha permés convertir l’EMT en una empresa de mobilitat capdavantera a València i en tot l’Estat», ha subratllat. I ha definit com «una de les millors decisions que he pres en la meua trajectòria política quan a la fi de 2015 vaig apostar per un tècnic com Josep Enric per a estar en el front de l’EMT».

Tal com ha recordat Giuseppe Grezzi, «Garcia Alemany es va posar al capdavant d’una EMT que en aquell moment estava sota amenaça de privatització, una empresa municipal en la qual no es compraven autobusos, afonada econòmicament, sense cap control intern, amb una plantilla envellida i desmotivada… I en cinc anys ha canviat tota eixa tendència».

Durant estos anys, ha destacat el regidor de Mobilitat Sostenible, la gestió realitzada pel director gerent ha permés «renovar la flota d’autobusos, que han passat de tindre una edat mitjana de 13 anys als 7,5 anys que s’aconseguiran en 2021». «A més, Garcia ha posat en marxa la nova xarxa, que contribueix a alliberar el centre de trànsit i fums i a avançar cap a una ciutat més saludable i sostenible. Eixe va ser un canvi que estava previst i llanguint en els calaixos perquè ningú s’havia llançat a la tasca de fer-ho, malgrat que era un canvi que la ciutat necessitava», ha afirmat el regidor. Unes altres de les fites de la gestió de l’EMT impulsada en estos cinc anys es refereixen a les relacions laborals i de personal: s’han realitzat més de 300 nous contractes en l’empresa, i s’han posat en marxa dos borses de treball.

El president de l’EMT portarà la seua decisió al pròxim Consell d’Administració de l’empresa, i per a garantir la continuïtat en la direcció i el funcionament de l’empresa municipal, ha anunciat que l’actual director adjunt tindrà poders per a continuar amb el dia a dia, a l’espera de l’arribada del nou gerent.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: