Toni Gaspar i Carlos Mazón destaquen el paper de les diputacions en l’atenció als municipis

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha mantingut este dimecres una reunió de treball amb el seu homòleg a Alacant, Carlos Mazón, per a abordar qüestions d’actualitat i intercanviar experiències i mesures executades per les dos institucions provincials. La trobada, que s’ha prolongat durant una hora en la seu de la corporació alacantina, ha comptat amb la presència dels vicepresidents de les dos diputacions, Julia Parra, a Alacant i Carlos Fernández Bielsa, a València.

 

Es tracta de la primera visita institucional de Toni Gaspar al Palau Provincial, una cita en la qual han tingut l’oportunitat de posar en valor el paper de les diputacions provincials en la seua atenció als municipis, especialment als de menor població, així com exposar diferents projectes que estan duent a terme actualment les dos administracions.

 

En este sentit, el president de la Diputació de València ha ressaltat la importància d’estes trobades “per a compartir sinergies i reflexions sobre les diputacions i el nostre paper i també experiències que ens ajuden en la tasca de servir als veïns i veïnes de la nostra província de la millor manera possible”.

 

Gaspar, qui ha avançat que Mazón retornarà pròximament la visita a la Diputació de València, ha indicat que han pogut analitzar “els temes que ens ocupen i ens preocupen, les nostres relacions amb altres institucions i projectes en els quals estem bolcats i en els quals podem compartir vicissituds”. “Tot això és productiu, des d’eix afecte i des d’eixa proximitat que tenim les diputacions cap als nostres municipis”, ha conclòs.

 

Després de la sessió, la comitiva s’ha desplaçat al ADDA per a saludar al seu director Josep Vicent, i visitar alguna de les seues sales més emblemàtiques, com la Simfònica, la de Cambra o la de Conferències. Posteriorment, els responsables provincials han recorregut les dependències del Museu d’Arqueologia (MARQ), acompanyats pel seu director tècnic, Manuel Olcina, i pel director-gerent de la Fundació MARQ, José Albert Cortés.

 

 

 

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: