L’empresa I-care Group amb seu en Espaitec aconsegueix el premi a l’«Empresa de l’Any 2020» a Bèlgica

L’empresa I-care Group, amb seu en Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, ha obtingut el guardó a l’«Empresa de l’Any 2020» a Bèlgica, el reconeixement més prestigiós que qualsevol companyia del país pot rebre.

El reconeixement aconseguit per la companyia, està emmarcat dins dels premis «l’Entreprise de l’Année», organitzats per l’empresa Ernst & Young, una de les consultores més importants en l’àmbit mundial, juntament amb el suport de BNP Paribas Fortis i L’Echo. En aquesta 25a edició es va comptar amb la presència del Primer Ministre de Bèlgica, Alexander de Croo, qui va ser l’encarregat de donar el premi a Fabrice Brion, CEO d’I-care Group.

El premi, reservat exclusivament per a l’elit empresarial del país, es tria a través d’un jurat independent d’especialistes, qui s’encarrega de triar a aquella organització que destaca per la seua voluntat d’emprendre i innovar, però també pel seu sentit de l’estratègia i la competència, la seua projecció a nivell mundial i, per descomptat, la seua gestió exemplar.

El president del Jurat, Laurent Levaux, va ressaltar que s’ha premiat a I-care Group, entre altres mèrits, per haver registrat 10 patents des que va començar la pandèmia de la COVID-19 i pel seu creixement anual del 35%, no sols a Bèlgica, sinó en l’àmbit internacional. Un altre dels punts que va destacar va ser la visió de la companyia per a anticipar-se a les necessitats de les empreses industrials.

I-care Group, empresa especialitzada en manteniment predictiu i fiabilitat, va nàixer a Bèlgica fa 16 anys. Actualment compta amb més de 450 empleats al voltant del món i està present en 15 països, entre ells Espanya, sent la seua seu Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló. En l’actualitat, la companyia supervisa al voltant de 67.000 milions d’euros en equips, en sectors tan diversos com la indústria pesada, la farmacèutica, l’agroalimentària, química o energia.

I-care Reliability España és una empresa especialitzada en el manteniment predictiu i la fiabilitat industrial. El seu principal objectiu és ajudar a dissenyar, implementar, integrar i mantindre les estratègies de fiabilitat dels equips dels seus clients, comprometent-se a brindar el seu suport durant la transició al Manteniment 4.0. Com una empresa disruptiva del sector, I-care Group porta més de 10 anys invertint en I+D, la qual cosa li ha permés desenvolupar i patentar les seues pròpies eines de monitoratge.

Informació i Foto: uji

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: