L’Auditori de la Diputació d’Alacant rep a Madrid la certificació Q de Qualitat turística concedida per l’ICTE

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha lliurat a l’Auditori de la Diputació d’Alacant el diploma de reconeixement per la seva aposta per la Qualitat Turística durant la celebració de la Nit Q 21, que va tenir lloc ahir a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles de l’Ajuntament de Madrid.

La vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, va recollir el títol durant un acte presidit per la ministra d’Indústria Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i pel president de l’ICTE, Miguel Mirones, a què va assistir també el director artístic i musical de l’ auditori, Josep Vicent.

Julia Parra ha agraït l’important reconeixement i ha manifestat que “és un orgull que l’ADDA sigui el primer centre d’Espanya en rebre la Certificació Q de Qualitat turística a la gestió d’espais escènics i esdeveniments professionals. Aquest èxit ha permès obrir la porta perquè tots els centres dedicats a la cultura, i més especialment a la música, puguin aspirar a aconseguir aquesta acreditació que avala el nostre treball en la gestió cultural “.

Per la seva banda, Josep Vicent ha afirmat que “el fet d’haver rebut aquesta distinció de qualitat ens compromet a continuar encara amb més energia per estar a l’alçada de reconeixement rebut. En aquest sentit, a més, és un autèntic luxe que un auditori sigui vist així des del sector turístic, de manera que estem tremendament agraïts “.

Tant Julia Parra com Josep Vicent han lloat la tasca realitzada per tot l’equip de l’ADDA per obtenir la certificació Q de Qualitat Turística, un segell reconegut internacionalment que implica el compliment de compromisos de millora contínua en àrees com sostenibilitat, accessibilitat, seguretat o atenció a l’ públic.

Així mateix, aquesta certificació valora per primera vegada la dimensió turística dels espais escènics. La diputada de Cultura ha recordat que el 2019 l’Auditori alacantí també va ser el primer a nivell nacional en obtenir l’acreditació Safe Tourism Certified de l’ICTE, que valida el pla de contingència contra la COVID-19 desenvolupat per les instal·lacions. “Seguirem treballant en aquest mateix sentit, mantenint com a prioritat el nostre compromís amb el públic a què volem oferir la millor oferta cultural i un espai segur amb totes les garanties”, ha remarcat Julia Parra.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: