La Diputació de València aprofundix en l’enfortiment de la cooperació internacional

La diputada de Cooperació Internacional, Mentxu Balaguer, s’ha reunit amb la presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, Cristina Ramón, la vocal Sonia Martín, i el secretari tècnic de l’entitat, Daniel Jaén Bayarri, per valorar el projecte ‘Municipis, ONGD i ciutadania. Enfortiment de la cooperació imprescindible per a erradicar la pobresa’, finançat a la Coordinadora a través d’una ajuda de la corporació provincial per import de 50.000 euros.

El projecte finançat s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Pobresa 0’ realitzada per la CVONG, i dins del qual es realitzarà, entre altres activitats, una Jornada sobre Municipis i Sostenibilitat, en coordinació amb la Generalitat i la Diputació de València, la qual tindrà lloc el pròxim 16 de juliol, a fi d’oferir una visió i acostament sobre les diverses accions que des de les institucions públiques valencianes s’està duent a terme en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament.

La iniciativa inclou les noves perspectives de col·laboració que en este àmbit poden generar-se amb les ONGD i la ciutadania valenciana per a millorar els processos de participació, comunicació i transparència, i finalment aconseguir contribuir en els reptes marcats per l’Agenda 30 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La diputada Mentxu Balaguer ha recollit la proposta de la CVONGD d’agilitzar els tràmits administratius per a la concessió de les subvencions en l’àrea de cooperació internacional.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: