L´alumnat de l´Escola d´Estiu de Borriana anima el matí a la plaça Major amb la realització d´un flashmob

Un total de 240 nens i nenes d’entre 4 i 16 anys que participen a l’Escola d’Estiu han irromput aquest matí a la plaça Major i de forma sorprenent i sense avís previ, com s’ha de fer amb la interpretació d’un “ flashmob”, s’han situat davant de la porta del consistori i han fet una artística coreografia de la coneguda cançó de la Fúmiga ‘Mediterrània’.

Durant les primeres setmanes de l’Escola municipal d’Estiu, els prop de 250 alumnes han anat assajant la interpretació de la coreografia al pati del CEIP Novenes de Calatrava, on es desenvolupa aquest any la seva XXXVI edició.

Dins de les diferents activitats que durant tot el mes estan duent a terme els i les participants de l’Escola d’Estiu a diferents instal·lacions i espais del municipi, la interpretació del flasmob és una de les que “els nens i nenes esperaven amb més ganes pels assajos i per poder realitzar-ho ara al cor de la ciutat i mostrar-ho a familiars, amics i veïns”, ha explicat una de les monitores encarregades del projecte.

Tot i que pot ser complicat desplaçar i realitzar diverses activitats fora de les instal·lacions amb molts nens i nenes, l’organització i la preparació, segons ha manifestat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, és “extraordinària”. L’Escola d’Estiu, ha assegurat, és “un exemple per la implicació dels professionals que la desenvolupen i per la gran oferta de places i la magnífica acollida, que la converteixen en el projecte més rellevant per a les famílies de Borriana en aquesta època de l’any”.

Aquest estiu el centre social municipal Antonio Pastor ha preparat a l’escola municipal d’estiu, on participen 380 nens i nenes, d’entre 3 i 16 anys, fins a 15 tallers diferents, com els d’educació mediambiental, d’informació i conscienciació sobre el mosquit tigre, o deducació viària.

També s’han fet nombroses activitats lúdiques i manuals, excursions, classes d’anglès, tallers de música, competicions esportives, sortides a la piscina, al nucli antic, jocs, xerrades o classes de repàs. A més, com cada any, també s’organitzarà amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació un campament centrat en activitats esportives, que serà del 31 de juliol al 7 d’agost i està destinat a nens i nenes de més de 8 anys.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: