L’Alcúdia de Crespins conclou les obres del canvi de la coberta de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins dona per concloses les obres de substitució de la coberta de la Casa de la Cultura que han consistit en la retirada de l’antiga i la seua substitució per una coberta que garanteix la impermeabilització de l’espai, l’aïllament tèrmic i que complís la normativa de seguretat vigent. “Estem molt satisfets amb el resultat i molt agraïts als professionals que han treballat en aquest projecte”, ha afirmat la regidora de Cultura, Amparo Albalat.

Les obres han comptat amb pressupost de 48.400 i com ha subratllat Albalat: “Aquesta era una actuació necessària per a iniciar la remodelació i millora d’aquest espai cultural i social del poble”.

En aquest sentit, l’edil ha recordat que la decisió de reformar la Casa de la Cultura era urgent, ja que “estava en males condicions i construïda en materials perillosos per a la salut” i ha avançat que aquesta reforma “és el primer pas que hem pres per a la millora del centre. Des de la Regidoria de Cultura volem seguir treballant pel bé del poble i ja hem tret a licitació per 121,971 euros les obres de condicionament i millores en els lavabos, vestuaris, escenaris i molls de càrrega i descàrrega del recinte cultural”.
Una actuació que sumada a la de la coberta “modernitzarà, adequarà i ens permetrà tindre una Casa de la Cultura amb millors condicions i prestacions”, ha finalitzat Albalat.

Informació i Foto: Ajuntament de l’Alcudia de Crespins

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: