L’ajuntament de l’Alcudia de Crespins reprén el servei d’assessorament laboral personalitzat des d’aquest mes d’Octubre

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins reprén el servei d’assessorament laboral personalitzat des d´aquest mes d´octubre. Açò ha sigut possible gràcies a la contractació d´una Agent de Desenvolupament Local mitjançant la subvenció obtinguda dins del Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El nou servei ofereix la creació de currículums, orientació i assessorament individualitzat i ajuda en la recerca d’ofertes d’ocupació. A més a més, s’encarrega de la publicació a les xarxes socials de l’ajuntament d´ofertes de treball i de cursos de formació que des del Servei de Formació i d´Ocupació valencià, així com d’altres administracions i institucions es van publicant.

En paraules del Regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica Pedro García León, el nou servei que s´està prestant a través de l’ADL, suposa una ajuda imprescindible i necessària per als nostres veïns i veïnes. De la mateixa manera, la recerca d’una ocupació millora la seua situació personal, sent una de principals preocupacions de l’equip de govern de l’Alcúdia de Crespins. Des de la seua posada en servei tan sols fa dues setmanes, l’horari d’atenció al públic s’ha ampliat de dues a tres dies, i ja són diverses les persones que han trobat treball.

Informació i Foto: Ajuntament de l’Alcudia de Crespins

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: