L’Ajuntament de Burriana ha actuat en la neteja de l’Arenal

L’Ajuntament de Burriana ha actuat en la neteja de l’Arenal, els treballs del qual tenen previst finalitzar durant la setmana que ve, després de vuit anys d’abandonament i condicions insalubres. A més, després d’adequar la zona, el consistori està habilitant passarel·les per millorar l’accés a la platja, una petició molt demanada pels veïns i veïnes del municipi.

Després de diverses reunions amb l’empresa a càrrec dels treballs de neteja de la zona interior de la platja, el consistori ha estudiat amb el tècnic mediambiental aquest tram en qüestió per comprovar si hi havia alguna espècie protegida a les esplanades de fora de la sorra. Amb el vistiplau del tècnic, l’Ajuntament va procedir amb les tasques de desbrossament, adequació de l’arbrat i neteja de plàstics o qualsevol altre desperfecte a l’àrea.

En anys anteriors, la platja de l’Arenal de Borriana es trobava en un estat assilvestrat i totalment descuidat, cosa que ha provocat la proliferació d’espècies invasores i acumulació d’escombraries, entre les quals s’han trobat fins i tot fragments de vehicles.

Un cop analitzats els espais i les possibles accions a emprendre en cadascun per aconseguir el millor resultat en la neteja d’aquests, s’ha determinat un perímetre marcat pel tècnic per a la zona de micro reserva de la platja, on es disposa d’un registre d’espècies protegides per actuar degudament sense perjudicar-ne l’hàbitat natural.

Així doncs, conforme figura al contracte amb l’entitat encarregada del pla de neteja, s’ha realitzat el desbrossament i neteja des de l’Avinguda Mediterrània fins a la vora del mar. Per tant, “el cost del pla de neteja de l’Arenal és de zero euros per a la butxaca de la ciutadania de Borriana, de la mateixa manera que el pla de xoc posat en marxa als carrers del municipi. Seguim millorant els serveis de manteniment, neteja i desinfecció de Borriana, tal com els veïns i veïnes han demanat durant tant de temps, complint amb la nostra promesa de govern”, ha afegit l’alcalde del municipi, Jorge Monferrer Daudí.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: