L’Ajuntament de Borriana obre el termini per sol·licitar les targetes del bus Burriana-UJI del segon semestre

L’Ajuntament de Burriana obre avui, 20 de desembre, el període per sol·licitar les targetes del bus de Burriana a l’UJI per al segon semestre del curs 2021-2022, un servei al qual pot optar l’alumnat de la Universitat Jaume I empadronat a Burriana .

El tercer tinent d´alcalde de l´Ajuntament, Vicent Granel, ha destacat que aquest servei municipal d´autobús “aporta, una vegada més, una important eina de mobilitat per als estudiants que necessiten traslladar-se des de la ciutat fins a la universitat”.

Per sol·licitar els carnets per al Bus Borriana-UJI, les persones interessades hauran de trametre l’imprès de la matrícula universitària al correu electrònic . Posteriorment, rebran una notificació amb la data i l’hora de cita prèvia al Casal Jove per acabar d’emplenar el procediment.

Els abonaments poden ser mensuals o trimestrals amb un cost de 20 euros per a ús mensual i 50 euros per a ús trimestral. Els imports s’ingressaran a les entitats bancàries col·laboradores: la Caixa, Banc Sabadell, BBVA, Caixa Rural Burriana.

La venda d’aquests abonaments està dirigida a les persones matriculades al centre universitari durant el curs actual, per la qual cosa per acabar de formalitzar el carnet s’haurà de lliurar al Casal Jove còpia del DNI i fotografia mida carnet per garantir que el passi només sigui utilitzat pel titular.

Les parades de Burriana s’ubicaran al Port, a l’avinguda Jaime Chicharro al costat de la plaça de la Generalitat, a l’avinguda del cardenal Tarancón a la porta de l’IES Llombai ia la parada de l’autobús del riu Anna, mentre que a Almassora bus s’aturarà a l’anada a l’avinguda Castelló, davant del col·legi públic Errando Vilar i al carrer Boqueres.

L’autobús sortirà de Burriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l’UJI durarà uns 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l’UJI des del Port de Burriana que sortirà a les 8.05h per donar servei a l’alumnat resident a la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Burriana, fins a l’UJI sense passar per Almassora. Per tornar de l’UJI, el bus amb parada al Port de Burriana sortirà a les 15.10h.

Horari del BUS

Sortides de dilluns a dijous

Borriana-UJI

6.50h Av. Jaime Chicharro, al costat de Pl. Generalitat

8.05h des del Port

14h Av. Jaime Chicharro, al costat de Pl. Generalitat

UJI-Borriana

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Sortides divendres

BORRIANA-UJI

6.50h Av. Jaime Chicharro, al costat de Pl. Generalitat

8.10h Av. Jaime Chicharro, al costat de Pl. Generalitat

14h Av. Jaime Chicharro, al costat de Pl. Generalitat

UJI-BORRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Tota la informació i documentació necessària es pot consultar a

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: