El Parc Científic de la UA protegirà la innovació de les empreses vinculades gràcies a un acord amb Padima

Olga Francés, gerent del Parc Científic de la Universitat d’Alacant (PCA) i Eva Toledo, co-CEO de Padima han signat avui un acord de col·laboració que té com a objectiu facilitar a les empreses ubicades al PCA, al seu ecosistema i en general a tot el territori de la província d’Alacant, d’informació i pràctiques sobre la protecció de la innovació, la seva defensa i ús estratègic a l’empresa.

PADIMA és una firma de referència internacional amb més de 20 anys d’experiència en la gestió estratègica, protecció i defensa de la creativitat i la innovació a tot el món. Des de Padima s´ofereix una completa cartera de serveis exclusius i innovadors per a la millor gestió dels teus actius intangibles fusionant, amb una visió preventiva i proactiva, aspectes legals, tècnics i de màrqueting estratègic.

Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, les dues parts s’han compromès a realitzar una sèrie d’accions com l’organització, el desenvolupament i la difusió de jornades i fòrums d’innovació, així com fomentar la cooperació interempresarial i el contacte entre les empreses vinculades al PCA i Padima amb inversors i altres socis comercials i tecnològics, amb els quals puguin sorgir relacions i sinèrgies empresarials i de col·laboració.

A més, les dues parts han acordat desenvolupar accions conjuntes que tinguin com a objectiu la millora de la formació, de les habilitats i capacitats dels professionals i la retenció del talent, així com la consolidació d’un mercat de treball estable i de qualitat. creació i implantació d’empreses que dinamitzin el teixit productiu de la regió i la millora de la visibilitat a projectes o propostes desenvolupades per emprenedors i empreses.

La primera de les accions que es duran a terme en el marc daquest conveni de col·laboració serà la implementació duna eina de diagnòstic sobre coneixement de la protecció de la innovació i nivell de protecció existent per part de les empreses vinculades al parc, que els servirà per poder prendre les decisions més oportunes per protegir la innovació que estan desenvolupant.

Olga Francés, gerent del PCA ha indicat la seva satisfacció per incorporar Padima a la cartera de partners del PCA amb els que col·laboren i que conformen ja un avantatge competitiu molt interessant per a les empreses vinculades al PCA. “Padima complementa una part tan important per a la tipologia d’empreses vinculades al PCA com és la protecció de la innovació”, va assenyalar Francès.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: