L’Aeroport de Castelló tramita la sol·licitud d’una empresa per obrir un centre de manteniment d’aeronaus

La societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) ha tramitat la sol·licitud d’una empresa per a la construcció i la posada en marxa d’un centre de manteniment d’aeronaus.

La companyia que ha formulat la petició planteja l?execució al?aeroport d?un hangar de 450 metres quadrats i una plataforma de 300 metres quadrats destinats al manteniment d?avionetes.

Les normes d’Aerocas estableixen que quan es reben propostes d’aquest tipus, un cop analitzades i acceptades, es publiciten perquè qualsevol persona o empresa pugui formular ofertes alternatives i s’obre un termini per presentar altres projectes.

Aquesta nova inversió entronca amb l‟objectiu de l‟aeroport de Castelló de fomentar la implantació a les instal·lacions de l‟activitat MRO (manteniment, reparació i operacions d‟aeronaus), caracteritzada per la seva especialització i alt valor afegit.

Diverses companyies del sector aeronàutic operen a l’aeroport castellonenc, que, de la mà de la iniciativa privada, ha engegat noves àrees d’expansió i ha promogut instal·lacions dedicades al desenvolupament d’activitats industrials.

En aquest sentit, la implantació a l’aeroport de cicles de Formació Professional de la branca aeronàutica suposa un factor de competitivitat, ja que afavoreix que les empreses disposin de personal qualificat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: