Castelló aprova una nova convocatòria per subvencionar projectes de participació ciutadana

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per l’edil Francesc Mezquita, posa en marxa una nova convocatòria d’ajudes per a desenvolupar projectes de participació ciutadana a la ciutat de Castelló.
Una convocatòria, en concret, per a la realització d’activitats en Centres Cívics de la ciutat d’oci educatiu juvenil i adult obertes a tota la ciutadania, associacionisme veïnal vinculat a un barri concret de la ciutat, així com activitats d’aprenentatge i servei solidari (ApS) amb alumnat d’instituts de la ciutat, o escoles d’animació juvenil.

El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Mezquita, ha assenyalat que “la dinamització de l’associacionisme i la participació veïnal és molt important per teixir els barris a la nostra ciutat i desenvolupar activitats socials i culturals”. Mezquita també ha indicat que en la passada convocatòria “es va donar suport a 30 associacions de Castelló que oferiren més de 160 activitats en les quals van poder gaudir més de 5.000 persones al llarg de tot l’últim curs”.

Enguany, s’incrementa la partida pressupostària fins als 92.900 euros i el període d’execució de les activitats organitzades per les entitats serà de l’1 de juliol de 2022 fins al 30 de juny del 2023. Cal assenyalar que les entitats hauran d’estar inscrites i actualitzades en el Registre Municipal d’Associacions Veïnals i complir les activitats objecte d’aquesta convocatòria. A més, cada entitat només podrà presentar un projecte. Totes les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria d’aquestes subvencions en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, i s’haurà de tramitar telemàticament a través de sede.castello.es utilitzant el tràmit previst a aquest efecte, amb el nom “Subvencions a projectes de Participació Ciutadana”.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: