La Xarxa de Parcs Científics Valencians convoca la tercera edició dels Premis rePCV

Reconéixer i premiar l’activitat d’iniciatives emprenedores i empresarials atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l’entorn. Aquest és l’objectiu dels premis que ha organitzat la Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV), de la qual el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) forma part. Les persones interessades a participar-hi poden enviar la seua sol·licitud abans del 12 de novembre a través de la web http://www.repcv.net.

Aquesta convocatòria compta amb un total de tres categories: «Premi a la spin-off», «Premi a la start-up» i «Premis a la col·laboració Empresa-Universitat». En la primera, es busca reconéixer empreses promogudes per personal docent i investigador (PDI), doctors o estudiants de doctorat que hagen sigut creades a partir de l’explotació de resultats d’investigació i que estiguen vinculades a qualsevol dels parcs científics valencians.

Per part seua, la categoria «Premi a la start-up» està dirigida a empreses innovadores promogudes per alumnes o antics alumnes de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Aquestes companyies hauran d’estar situades o vinculades a qualsevol dels parcs científics valencians i estar constituïdes amb posterioritat a l’1 de gener de 2017. Així mateix, el «Premi a la col·laboració Empresa-Universitat» es dirigeix a empreses que participen amb qualsevol de les universitats públiques valencianes en programes o projectes d’I+D els resultats dels quals hagen contribuït a establir una relació estreta i continuada de col·laboració, així com al desenvolupament de l’economia valenciana.

Amb aquests guardons, la rePCV cerca contribuir al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades i desenvolupades amb el suport dels cinc parcs científics valencians. També pretén impulsar i potenciar l’esperit emprenedor en l’àmbit dels cinc parcs científics valencians i impulsar i enfortir les relacions Universitat-Empresa.

La Xarxa de Parcs Científics Valencians (rePCV) és una entitat formada pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, pel Parc Científic de la Universitat de València, per la Ciutat Politècnica de la Innovació-Universitat Politècnica de València i pel Parc Científic d’Alacant-Universitat d’Alacant. L’objectiu de la rePCV és incrementar la riquesa de la regió, promoure la cultura de la innovació i fomentar la competitivitat de les empreses i de les institucions generadores de coneixement instal·lades o associades als parcs científics. També, promoure la diversificació i el creixement d’un nou teixit empresarial i industrial, de qualitat, diferenciat i compromés amb les polítiques de responsabilitat social.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: