La Universitat d’Alacant organitza sessions formatives sobre protecció enfront del #Covid19

Dins el pla d’desescalada previst a la Universitat d’Alacant, la institució acadèmica ha organitzat, a través del seu Servei de Prevenció, una sèrie d’accions formatives per a formar i informar el personal sobre diferents aspectes relatius a l’Covid. Les sessions, que s’impartiran en línia en format webinar, se centraran en dos aspectes bàsics: l’ús dels equips de protecció individual vinculats a l’Covid-19 en els diferents llocs de treball de la UA i, en segon lloc, en les mesures higièniques d’aplicació individual que s’han d’adoptar en el moment de la reincorporació presencial.

L’objectiu d’aquesta acció és donar un pas més en la desescalada de el confinament, dotant al seu personal de les màximes eines possibles per reprendre la volta a la presencialitat amb les millors garanties.

El webinar, que tindrà diverses sessions, és impartit per l’equip tècnic i sanitari de el Servei de Prevenció. Malgrat estar dirigit a la comunitat universitària és d’accés lliure i no requereix inscripció prèvia. Les sessions, que continuaran celebrant-segons evolucionin les diferents fases de la desescalada, tenen lloc de dilluns a divendres a les 11 hores i té una durada de 45 minuts.

Informació i Foto: Universitat Alacant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: