La Universitat d’Alacant inicia el curs 2022-23 amb 6.300 noves matrícules i més de 24.000 estudiants a les aules

El curs 2022-23 ha començat aquest dilluns a la Universitat d’Alacant amb 24.335 matrícules formalitzades als estudis de grau i de màster, de les quals, al voltant de 6.300 corresponen a alumnat de nou ingrés. Una xifra que encara podria augmentar els propers dies ja que algunes titulacions encara ofereixen la possibilitat d’inscriure’s a algunes places vacants.

A dia d’avui, la Universitat d’Alacant compta amb places lliures per inscriure’s a les facultats de: Ciències (Grau en Geologia i Grau en Gastronomia i Arts Culinàries), Dret (Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i Grau en Gestió i Administració Pública ), Ciències Econòmiques i Empresarials (Doble grau en Turisme i ADE i Grau en Sociologia) i Filosofia i Lletres (Geografia i Ordenació del Territori, Humanitats, Turisme, Estudis Àrabs i Islàmics, Filologia Catalana, Estudis Francesos i Traducció i Interpretació (Alemany i Francès)), així com a l’Escola Politècnica Superior (Grau en Arquitectura Tècnica i Grau en Enginyeria Civil).

A més, la Universitat d’Alacant també ofereix avui la possibilitat de matricular-se encara al Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans a l’Escola Universitària de Relacions Laborals d’Elda.

Tota la informació per fer la matrícula en qualsevol d’aquestes titulacions o en alguna que pogués oferir places en els propers dies degut a alguna anul·lació de matrícula d’última hora es pot consultar en aquest enllaç.

Pel que fa a les titulacions més demandades, continuen ocupant els primers llocs els graus en Infermeria, en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i en Mestre en Educació Primària, amb encara més de 1000 aspirants en llista d’espera, seguits dels graus en Mestre a Educació Infantil, a Nutrició Humana i Dietètica, Biologia i el Grau en Criminologia (presencial). D’altra banda, les notes de tall més altes es mantenen al Doble Grau en Dret i Relacions Internacionals (per sobre de 12) i als graus en Infermeria, Matemàtiques i Física, amb notes de tall molt properes a 12.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: