L’Ajuntament de Valencia convoca les subvencions als projectes esportius d’entitats sense ànim de lucre

La Regidoria d’Esports convoca les subvencions per als projectes esportius de les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de València. El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de les ajudes, amb una quantia de fins a 1.400.000 euros, i obri un període de vint dies naturals a partir de dimarts 13 de setembre per a la presentació de les peticions. El regidor d’Esports, Javier Mateo, ha destacat que “les ajudes pretenen fomentar l’esport base en la nostra ciutat”.

 

El regidor ha afirmat que “les ajudes estan estructurades en quatre àmbits: esport de competició, esport per a tots i totes, esport en edat escolar i esdeveniments esportius” i que “cal recalcar que és la primera convocatòria després del covid, en què les bases estaven més orientades a l’emergència que s’hi vivia en eixos moments, i ara recuperem la normalitat amb este milió quatre-cents mil euros”.

L’objecte de la convocatòria és impulsar i donar suport a les actuacions de les associacions promotores de la pràctica esportiva no professional, amb especial atenció a les que fomenten l’aprenentatge i la difusió de valors esportius i educatius, l’esport per a tots i totes, la participació en competicions oficials i la celebració d’esdeveniments esportius a la nostra ciutat.

Les entitats sol·licitants poden presentar projectes esportius de durada no superior a un any compresos dins de la temporada esportiva 2021-2022, és a dir, encetats no abans del primer dia de setembre de 2021 i finalitzats abans del 31 de desembre de 2022, o bé íntegrament compresos dins de l’any 2022.

Les subvencions poden presentar-se en quatre categories distintes:

-Esport en edat escolar: projectes escolars adreçats a la població en edat escolar menor de 18 anys i que incloguen l’ensenyament i aprenentatge de l’esport, activitats recreatives i educatives o la competició esportiva escolar, entre d’altres.

-Esport per a tothom: projectes esportius adreçats a la població major de 18 anys on no resulte preceptiva la inscripció federativa i amb especial atenció als col·lectius de protecció social preferent com majors de 65 anys, dones, persones amb diversitat funcional o en risc d’exclusió social.

-Esport de competició oficial: projectes de competició esportiva oficial en els seus diferents nivells i categories en què resulte preceptiva la inscripció federativa dels participants i en les modalitats d’esport d’alt nivell o en la de club esportiu.

-Esdeveniments esportius 2022: les activitats esportives organitzades per entitats sense finalitat lucrativa que, amb participació no restringida als seus associats i associades, tinga una durada màxima de 7 dies consecutius i es desenvolupe en lloc de pública concurrència del terme municipal de València.

La quantia global de les ajudes és de fins a 1.400.000 euros tot i que cada entitat beneficiària podrà rebre un màxim de 60.000 euros.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 3 d’octubre i les entitats beneficiàries han de tindre seu o delegació a la ciutat de València. Abans que finalitze l’any, el personal tècnic de la Fundació Esportiva Municipal valorarà les propostes i assignarà les quantitats. El període de pagament està previst per al mes de gener de 2023 amb càrrec als pressupostos de 2022.

En 2019, últim any abans de la pandèmia, entre 100 i 110 entitats van rebre esta subvenció.

Per a més informació i per descarregar el formulari de petició, consulteu la pàgina web https://bit.ly/3B8u04l.

 

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: