La Universitat d’Alacant es torna a situar entre les millors del món, segons el rànquing de Xangai

La Universitat d’Alacant, que ja figurava entre les millors del món segons l’edició anterior del Rànquing de Xangai, revalida aquest any les seves posicions a l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) que s’acaba de publicar el juliol del 2022. Una comparativa que recull a les 500 millors universitats a cada camp de coneixement, sobre un total de 50.000 institucions d’educació superior a tot el món.

En concret, la UA es troba a la posició 51-75 del món en el camp dels estudis de Turisme i Gestió d’Allotjaments (Tourism & Hospitality Management) segons l’ARWU. També destaca al camp de la Infermeria i als estudis d’Ecologia, en què la institució alacantina se situa en ambdós casos entre els llocs 201-300 del món. A més, la UA també apareix entre les millors del món al camp de l’Enginyeria Química, un camp en què el rànquing mundial d’universitats la situa al lloc 301-400.

Tots aquests resultats consoliden la posició de la UA com una de les institucions d’educació superior més reconegudes a nivell mundial, i mostren la seva fortalesa a les diferents branques del coneixement: sanitàries, ciències socials, enginyeria o ciències ambientals.

Pel que fa al rànquing global d’universitats 2021, entre les universitats de la Comunitat Valenciana, també apareixen al rànquing de Xangai la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), que comparteix amb la UA una posició global entre les 601-700 millors universitats del món, i les universitats de València i Politècnica de València, totes dues entre els llocs 301-400.

“Des de la Universitat d’Alacant volem felicitar tot el professorat i el personal tècnic que fa possible aquests bons resultats, una vegada més, de la nostra universitat, i animem l’alumnat a matricular-se als nostres estudis, que compten amb el reconeixement internacional més alt” , ha indicat el vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües, Francisco Torres.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: