La Universitat d’Alacant celebra la quarta edició del curs Màrqueting i Moda

La Universitat d’Alacant celebra la quarta edició del curs Màrqueting i Moda, un programa docent que ha aconseguit una gran acollida en celebracions anteriors i que aquest any se centra en la preparació i la difusió d’un esdeveniment dedicat a la moda. Per desenvolupar les claus d’aquestes matèries, seran les expertes Elena Vidal Román i María García Muntó, dirigides per la professora del Departament de Màrqueting de la UA Enar Ruiz Conde.

En concret, el curs, el nom complet del qual per a aquesta edició és “Marketing i moda: Com preparar i difondre el teu esdeveniment”, es desenvoluparà en quatre jornades els dies 15, 16, 22 i 23, al campus de Sant Vicent del Raspeig de la UA, els divendres de 15 a 20 hores i els dissabtes de 9 a 15 hores.

Els continguts del programa se centren en l’organització i la gestió dels esdeveniments de moda, per a la qual cosa identificarà les accions de màrqueting més adequades per garantir l’èxit en el llançament i la difusió dels mateixos.

Amb format presencial i primordialment pràctic, es desenvoluparan qüestions com els tipus, organització, rellevància, pressupostos i gestió, anàlisi i protocol d’un esdeveniment de moda, en un primer bloc, i llançament i difusió, en un segon bloc, amb temes com a planificació del llançament de l’esdeveniment, identificació de l’objectiu de comunicació, estratègia i accions, mesurament i control de resultats, mitjans especialitzats, xarxes socials, email màrqueting i blocaires i influencers.

Segons explica Enar Ruiz, aquest curs “s’ha fet en tres edicions i sempre ha tingut bona acollida. Es tracta d´un curs molt pràctic i l´imparteixen dues expertes en la matèria que ofereixen tant els seus coneixements com la seva pròpia experiència, tan important per a aquest tipus d´esdeveniments”. “Cada any es matricula alumnat de diferents estudis de grau, però també professionals del sector que volen renovar els seus coneixements”, afegeix.

Les expertes encarregades d’impartir aquests coneixements són Maria García Muntó, general manager de Moda Nova Events (@modanovaevents) i directora d’esdeveniments i comunicació del Restaurant L’Escaleta de Cocentaina, conegut per tenir dues estrelles Michelin, i Elena Vidal Román, especialista de màrqueting on-line a Gioseppo i coneguda instagramer amb el seu perfil @alicantestreetstyle.

Amb matrícula oberta actualment, la tarifa general és de 120 euros, mentre que per a alumnat UA, AlumniUA, PAS i PDI és de 100 euros. Tota la informació sobre continguts i matriculació està disponible en aquest enllaç web.

Inforamció i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: