Becsa culmina la renovació d’accessos als polígons La Plana i Ramonet

L’empresa Becsa finalitza aquests dies la renovació dels accessos als polígons Ramonet i Centre Empresarial La Plana, a Almassora, a través de les obres executades amb càrrec al Pla 135 de la Diputació Provincial de Castelló. L’adjudicatària va guanyar la licitació amb una oferta valorada en 89.736,58 euros i dos mesos de termini d’execució. D’aquesta manera, el consistori facilita l’accés per carretera a més d’un milió de metres quadrats de superfície industrial.

 

En concret, els operaris han reformat la confluència entre l’entrada per la carretera nacional 340 i els camins Pla de Museros i Hostalassos, inclòs asfaltat i paviment de la pròpia rotonda, que ara incorpora treballs de jardineria per a millorar l’aspecte dels accessos als polígons. Es tracta de dos centres industrials i logístics que diàriament reben gran trànsit de camions i que van traslladar al consistori la necessitat d’una posada a punt.

 

En aquest cas, el pressupost reservat per a la licitació (104.999,99 euros) es va distribuir en asfaltat (50.732,73 euros), obra civil (21.399,26 euros) i jardineria (17.157,45 euros), a més de demolicions, excavacions, reparacions de reg, mobiliari urbà, gestió de residus, seguretat i salut. A punt de finalitzar els treballs, tots els trams afectats per les obres estan oberts a la circulació.

 

A més, el Centre Empresarial La Plana sumarà en els pròxims mesos els primers carregadors per a patinets elèctrics, que Almassora també instal·larà al costat de l’estació de tren i el Centre de la Raqueta, en el polígon Millars. Aquest últim ha sumat també una inversió superior als 200.000 euros procedent de la subvenció de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial per a estendre la xarxa de carril bici fins a les fàbriques, renovar senyalització i executar obres d’accessibilitat.

 

La primera edil, Merche Galí, ha destacat que tots aquests projectes formen part de l’agenda municipal per a impulsar els polígons industrials d’Almassora i atraure a nous inversors fins a la ciutat. Al marge de les obres, la digitalització i comunicació també actualitzen les seues eines a través de la nova web http://www.almassoraempresas.es per a oferir a les empreses un espai on publicar ofertes de treball i rebre currículums, entre d’altres.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: