La Universitat d’Alacant celebra el 20è aniversari de la primera promoció dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques

La Universitat d’Alacant ha celebrat aquest divendres el 20è aniversari de la primera promoció de Publicitat i Relacions Públiques que va acabar aquests estudis del campus. El saló de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ha acollit l’acte commemoratiu en què s’han donat cita egressats d’aquesta primera promoció, professors que van impartir i imparteixen docència als estudis, alumnes del grau, associacions professionals i responsables institucionals de la Universitat, entre d’altres.

L’acte ha estat inaugurat pel degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz Callado i el vicedegà de Publicitat i Relacions Públiques, Vicente García Escrivá. Ruiz Callado ha destacat en la seva intervenció la importància de la “petjada de la universitat” a la vida professional de l’alumnat que ha passat per les seves aules. “No com a institució, sinó per les persones. Estic segur que, més enllà de la bona formació que ha rebut l’alumnat, també li ha servit per aprendre intangibles que només s’adquireixen en les relacions humanes i que els han permès obrir portes que altrament haurien estat infranquejables”.

El degà de la facultat també ha fet esment a la bona consideració dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d’Alacant que aquest any s’han colat per primer cop al rànquing de millors titulacions d’Espanya que elabora El Mundo com el tercer millor grau.

L’acte commemoratiu, que també ha tingut una bona part de retrobament entre antics companys, ha cedit el protagonisme als mateixos egressats, alguns dels quals han explicat les seves experiències i trajectòries professionals als assistents. El panell d’egressats ha comptat amb la participació de Noelia García de la Fuente, directora de Comunicació i Màrqueting a APSA; Ángel Clar, màrqueting manager a AYR Opening Doors; Carolina Rodríguez, codirectora i fundadora de Producciones Baltimore; Juanma Soriano, director creatiu a l’agència Portaveu; María Navarro, directora creativa i sòcia de l?agència Mad MediaMarketing; i Guillermo Sanahuja, professor i investigador a la Universitat Jaume I.

L’acte l’ha clausurat la directora del Departament de Comunicació i Psicologia Social, Carmen Carretón, qui ha repassat la història dels estudis de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat d’Alacant, “que es van posar en marxa l’any 1998 impulsats per un dels majors referents a l’acadèmia, el nostre estimat company, amic i mentor, el professor Emilio Feliu”. Aquest no va ser l’únic homenatge al professor Feliu, que ja havia rebut l’aplaudiment dels presents durant la inauguració.

La professora Carretón ha destacat que Publicitat i RRPP “no només és de les més demandades a la Universitat d’Alacant, també és una de les professions més prolíferes en oportunitats laborals de la societat actual” abans d’assenyalar, en nom de l’equip de docents, que “és un privilegi acompanyar-vos en aquesta celebració i poder ser partícips dels vostres 20 anys de professió”.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: