La Universitat d’Alacant aposta ferma per l’ocupabilitat amb la plataforma en línia Ícar

Dins de la seva política de foment de l’ocupabilitat, la Universitat d’Alacant estrena avui una borsa d’ocupació en línia que facilitarà la inserció laboral de la comunitat universitària afavorint el contacte entre universitat i empreses.

Coordinada pel Centre d’Ocupació d’UA, dependent de l’Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació, es tracta d’una plataforma digital anomenada Ícar pensada per a la gestió d’ofertes d’ocupació qualificada. Tal com explica la vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Nuria Grané, “Ícar és una plataforma en línia que posa en contacte a titulats i titulades (o Alumni) i empreses”. Una de principals virtuts “és que permet a tots dos col·lectius, l’accés no només a les iniciatives de la nostra universitat, sinó que les connecta amb les existents en altres universitats adscrites a la plataforma”, assegura, “el que multiplica exponencialment l’oferta i les possibilitats de les nostres titulades i titulats “.

Accessible a totes les persones que hagin culminat els seus estudis (AlumniUA), que podran donar-se d’alta a la borsa de treball, Ícar permet, per tant, “accedir a les ofertes laborals existents, no només en la Universitat d’Alacant, sinó també, en totes les universitats que formen part d’Ícar, actualment catorze, els programes ho permetin “, remarca la vicerectora.

Amb aquesta nova plataforma de gestió d’ocupació, s’ofereix la possibilitat de romandre permanentment informats de les ofertes de treball, podent accedir-hi, presentar candidatures per a les preseleccions, fer el seguiment de les propostes i les seleccions, acudir a entrevistes de treball …

L’eina és excel·lent oportunitat també per a les empreses, que podran presentar ofertes d’ocupació en els programes disponibles a les universitats incloses en Ícar, fer preseleccions des del mateix portal i veure els perfils inscrits per a cadascuna de les ofertes. Igualment, i com es venia fent, des del Centre d’Ocupació de la Universitat s’oferirà també la possibilitat de realitzar el procés de selecció complet. Amb aquesta eina es pretén facilitar el procés de recerca de candidats i candidates, i que l’empresa tingui control de les ofertes que ha inserit a la plataforma, els CV que ha rebut, les entrevistes que ha realitzat, la persona seleccionada, etc.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: