El Curs Internacional de Música Moderna de la UA en la Seu de la Nucia arriba a la seva XIV edició

La Seu de la Universitat d’Alacant a La Nucia organitza el Curs Internacional de Música Moderna que, enguany, arriba a la seva edició número catorze. Per primera vegada, el curs s’impartirà en línia, de l’13 a l’16 de juliol, per adaptar-se a les circumstàncies actuals.

Amb direcció de Román Rodríguez, el curs s’impartirà pop, rock, blues i jazz per a guitarra, baix i bateria i és gratuït per a professorat inscrit al CEFIRE. El programa d’el curs també dedica un apartat a la música llatina en les especialitats de guitarra elèctrica, baix, piano, teclats, percussió, cant modern, vent i informàtica musical.

El director de el curs, Román Rodríguez, detalla que s’abordaran els aspectes històrics de cada gènere musical, els seus principals característiques i la interpretació de l’repertori dels diferents estils. A més, es realitzaran treballs individuals en cada especialitat i diverses agrupacions col·lectives. “En aquesta XIV edició continuarem oferint una formació de qualitat” afegeix Rodríguez.

L’elenc de professors està integrat per Román Rodríguez, professor música; Inés M. Berro, professora cant; Rubén Cebrián, professor de guitarra; Álvaro Díez, professor de bateria i percussió; Pedro Andani, professor de vent i piano; Alberto Alonso, professor d’informàtica musical; i Ana Isabel Deu, professora i coordinadora de programacions.

Informació de matrícula

programa

Dilluns 13 de juliol

9: 30-10: 00 Presentació de el curs

10: 00-12: 30 Treball individual de les diferents especialitats: guitarra elèctrica i baix, bateria, percussió moderna, cant modern, informàtica musical, piano i teclats i instruments de vent

12: 30-15: 00 Assaig de les diferents agrupacions

Dimarts 14 de juliol de 2020

9: 30-12: 30 Treball individual de les diferents especialitats

12: 30-15: 00 Assaig de les diferents agrupacions

Dimecres 15 de juliol 2020

9: 30-12: 30 Treball individual de les diferents especialitats

12: 30-15: 00 Assaig de les diferents agrupacions

Dijous 16 de juliol 2020

9: 30-12: 30 Treball individual de les diferents especialitats

12: 30-14.00 Concert-clausura a càrrec de l’alumnat i professorat de el curs

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: