La UJI i la Casa Velazquez estableixen un acord

Informació i Foto: http://www.uji.es

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el director de la Casa Velázquez de Madrid, Michel Bertrand, han signat un conveni entre ambdues institucions per col·laborar en la realització del programa de Vox UJI Ràdio Parlem d’història, coordinat pel professor d’Història Contemporània de la UJI Vicent Sanz.

L’acord té com a objectiu la cooperació en la realització i producció del programa, l’intercanvi de propostes que puguin inserir-se dins dels objectius de debat d’aquest espai, així com l’assessorament mutu i el desenvolupament conjunt de projectes i programes de col·laboració en qüestions relacionades amb l’activitat de les dues entitats.

La Casa Velázquez és una entitat pública de caràcter científic, cultural i professional que té com a missió el desenvolupament d’investigacions relacionades, entre altres aspectes, amb les societats dels països ibèrics, iberoamericans i del Magrib. També té la vocació de contribuir a la formació d’artistes, investigadors i docents investigadors, així com de participar en el desenvolupament d’intercanvis artístics i científics entre França i els països relacionats.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: