Un total de 65 alumnes de Psicologia de l’UJI participen en l’acte de graduació

Informació i Foto: http://www.uji.es

Un total de 65 estudiants del Grau en Psicologia de la Universitat Jaume I que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2016/17 han participat en l’acte oficial de graduació. En l’acte, que s’ha realitzat a l’Paranimf universitari i ha estat presidit pel degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, s’ha lliurat a l’alumnat una beca i un diploma.

A la cerimònia també ha participat la professora del departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia, Helena Vila, com a padrina; la vicedegana del grau, Ana Alarcón, i la graduada Jahel Molina, com a representant de l’estudiantat. Durant la seva intervenció, Helena Villa s’ha centrat en la importància dels valors tant en la vida personal com en el desenvolupament de la carrera professional. «El vostre pas per la Universitat us ha permès adquirir una sèrie de coneixements tècnics sobre la Psicologia, que us ajudaran a desenvolupar la vostra carrera professional en aquest àmbit, però espero que també hagueu adquirit o refermat altres destreses més relacionades amb l’actitud davant la vida, que us permetran treure el màxim potencial a aquests coneixements i créixer personalment »ha destacat.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb la col·laboració del Servei de Comunicació de la Universitat Jaume I. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i representants del món acadèmic també hi són presents els familiars dels acabats de graduar i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis.

Més informació: http://www.alumnisauji.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: