La Seu Universitària de Villena impartirà cinc cursos d’estiu de la UA

La Universitat d’Alacant ha presentat aquest matí en Roda de Premsa la nova edició dels seus Cursos d’Estiu Rafael Altamira que s’impartiran en la Seu Universitària de Villena durant el proper mes de juliol. L’acte de presentació ha comptat amb les intervencions Mª Ángeles Alonso, coordinadora acadèmica de la Seu, Eva Valero, directora del secretariat de Seus Universitàries de la UA, Francisco Javier Esquembre, alcalde en funcions de Villena, Concepció Beltrán, regidora de cultura a funcions de la localitat, i els directors dels cursos presentats.

La directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, Eva Valero, ha detallat que, del total de 43 cursos d’estiu programats per la UA per a aquest any 2019, 20 s’impartiran al Campus de Sant Vicent del Raspeig i 23 en les Seus Universitàries, sent la Seu de Villena la qual albergarà més cursos durant el proper mes de juliol, amb un total de cinc propostes de molt diverses disciplines. Els Cursos d’Estiu de la UA arriben aquest any la majoria d’edat. Així ho ha destacat Eva Valero, que ha anunciat que, en aquests 18 anys, s’han format en aquests cursos un total de 24.200 estudiants: “hem passat d’una primera edició amb 243 alumnes a consolidar-nos i mantenir-nos en els últims cinc anys en una mitjana de 1.500 matriculats per edició. Un balanç molt positiu i satisfactori perquè, a més, els participants van puntuar el contingut ofert amb un 8.8 sobre 10 i el grau de satisfacció va aconseguir un 8.9 sobre 10, segons les enquestes realitzades “. Valero ha recordat que els Cursos d’Estiu a les Seus i Aules Universitàries van incrementar la seva oferta a partir de l’any 2013, amb l’objectiu d’apropar la formació acadèmica i cultural a tota la província i ha volgut posar l’accent en la importància de la col·laboració institucional del Ajuntament de Villena, de departaments i càtedres universitàries, col·legis professionals, escoles de negocis, petites i mitjanes empreses, sindicats, i fundacions, a més de patrocinadors. Pel que fa a les línies prioritàries dels cursos en aquesta edició, la directora de seus ha destacat la transversalitat de les noves tecnologies i la dimensió humanista i internacional, amb una oferta marcada pel un perfil professionalitzant.

Per la seva banda, l’alcalde en funcions de Villlena ha declarat que “Villena segueix sent un referent combinant la part més científica amb part més social i cultural. La seu té tota una ciutat com la llar i al juliol tindrem una combinació fantàstica “.

 

 

 

Informació i Foot: Universitat Alacant

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: