La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valencia aprova els fons per al pacte per l’ocupació de la ciutat de València

La Junta de Govern Local ha aprovat l’addenda econòmica del VII Pacte per l’Ocupació de la Ciutat de València. La quantia total, que ascendeix a 486.340 euros, permetrà als agents socials la generació de polítiques locals de creació d’ocupació.

El VII Pacte per l’Ocupació de la Ciutat de València el van subscriure el 30 de juliol de 2021 l’Ajuntament de València, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i els sindicats Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT), Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF-CV) i Unió Sindical Obrera (USO-CV) amb la finalitat de generar un marc de diàleg i cooperació que afavorisca la creació d’ocupació.

El pacte per l’ocupació de la ciutat de València, al qual també s’ha afegit posteriorment el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB), s’engloba dins de les actuacions econòmiques i socials encetades arran de la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19.

Amb esta addenda econòmica, referida a actuacions de l’any 2023, els agents socials s’obliguen a la realització d’actuacions encaminades a la creació d’ocupació a la ciutat de València, entre les quals formació i assessoria i orientació laboral.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: