La importància de les primeres etapes a la Pedrera del CD Castellón

La Fundació Albinegra ha dedicat aquesta setmana un parell de sessions de metodologia destinades als entrenadors de futbol 8 del planter del CD Castellón.

La Pedrera Albinegra continua treballant en aquest inici de la temporada 22/23, on alguns equips de futbol ja han començat les seves competicions. Tot i això, la majoria d’equips que encara falten per començar la lliga regular són els de futbol 8, que han aprofitat aquestes sessions per assimilar una sèrie de conceptes abans començar a rodar la pilota.

“Des de l’àrea de metodologia s’han elaborat una sèrie de continguts i objectius per als jugadors per als jugadors dels equips implicats en les fases “descobrir” (fins a benjamins) i “conèixer” (fins a infantils)“, inicia Santi Parra. “També s’han presentat les activitats i accions que portaran a terme els nostres entrenadors d’aquestes etapes per a la seva pròpia millora individual i amb la finalitat d’intentar oferir sempre la millor formació possible a la resta d’equips de la Pedrera Albinegra”, apunta el responsable de l’Àrea de Metodologia.

La Fundació Albinegra seguirà treballant per enriquir els coneixements del planter del CD Castelló i informarà properament de les següents activitats per dur a terme els seus objectius.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: