El Comitè d’Experts del Museu de les Ciències ret homenatge a Santiago Grisolía

El Comitè d’Experts del Museu de les Ciències ha retut homenatge a qui fos el seu president, el professor Santiago Grisolía, recordant la seva trajectòria científica i el paper fonamental que va exercir en la promoció i el desenvolupament del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta de la primera reunió de l’òrgan assessor després de la mort del científic valencià el mes d’agost passat.

Durant la reunió, el director general de Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha informat el Comitè dels bons resultats del complex per l’èxit de visitants que s’ha registrat aquest estiu amb rècord de venda d’entrades. Així mateix, Torres ha presentat projectes en desenvolupament sobre sostenibilitat mediambiental que inclouen la implantació de panells solars, solucions d’arquitectura bioclimàtica i la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. També els ha demanat assessorament per a la renovació dels continguts de la tercera planta del Museu.

Des de la seva constitució, el Comitè d’Experts del Museu de les Ciències va comptar amb el suport i la presidència del professor Santiago Grisolía (1923-2022). Actualment, el Comitè està format pel secretari, el professor José Luis Rubio Delgado, i els professors Rafael Carmena, Vicente Rubio, Vicente Conejero, Javier Quesada, José Manuel García Verdugo, José Bernabeu, Enrique Alborch, José Miguel Láinez, Federico Pallardó, Mercedes Hurtado, Amparo Latorre, Mª Ángeles Marcos, Eduardo Peris, José Duato, Deborah Burcks, Guillermina López Bendito i Elena Bendala-Tufanisco.

Aquest òrgan es reuneix periòdicament al Museu de les Ciències per assessorar i aportar idees en general per a tot el complex en els seus diferents àmbits i en particular quant als continguts del complex de divulgació científica. Compleix així amb les tasques de supervisió i assessorament sobre temes científics i d’actualitat, millora de continguts, noves idees quant a exposicions i cicles divulgatius, entre altres propostes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: