La Generalitat ofereix prop de 200 tramvies diaris de Metrovalencia en direcció a les platges de la ciutat de València

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), facilita durant el període estival l’accés a les platges de la ciutat de València, bé de forma directa a través de les Línies 4, 6 i 8 de Metrovalencia, bé mitjançant transbord de les Línies 5 i 7 de metro a les línies 6 i 8 de tramvia a l’estació intermodal de Marítim-Serradora.

Les tres línies de tramvia en servei (4, 6 i 8) compten amb parades properes a la façana marítima de la ciutat que permeten que prop de 200 serveis diaris facilitin l’accés des de primera hora del dia fins al vespre. Les parades de Marina Reial Joan Carles I, Mediterrani, Les Arenes i Eugenia Viñes permeten accedir de manera directa a les platges de la ciutat.

El servei que ofereix Metrovalencia amb direcció a les platges compta amb freqüències de pas que oscil·len entre 5 i 10 minuts, en els principals trams de la xarxa tramviària i hores de major afluència.

A més, les línies de metro enllacen amb aquests serveis a l’estació de Marítim Serreria, que connecta les Línies 5 i 7 de metro amb les Línies 6 i 8 de tramvia, cada 10 minuts. Els usuaris també poden accedir a l’tramvia des de les estacions d’Empalme, a la qual arriben les Línies 1 i 2 de metro, i Benimaclet que uneix les línies 3 i 9 amb els tramvies en direcció a la platja.

Cicloparcs

Una altra possibilitat que tenen les persones usuàries per desplaçar-se fins la platja és acostar-se a alguna de les quatre estacions de Metrovalencia que disposen de cicloparc (Empalme, Torrent Avinguda, Alboraia-Peris Aragó i Quart de Poblet), aparcar de forma fàcil, gratuïta i segura la seva bicicleta i transbordar amb metro o tramvia fins al Districte Marítim.

D’aquesta manera, des Empalme es pot agafar la Línia 4 de tramvia per anar directament fins a les parades més properes a la platja; des Torrent Avinguda es pot prendre la Línia 7 fins Marítim Serradora, estació que té connexió directa amb les Línies 6 i 8 de l’tramvia; des Alboraia-Peris Aragó es pot pujar a les Línies 3 i 9 per baixar a Benimaclet i transbordar a les Línies 4 i 6 de tramvia; i des de Quart de Poblet es pot accedir a la Línia 5 per arribar fins Marítim-Serradora i transbordar a les Línies 6 i 8 de tramvia fins a la platja.

“A la platja, amb metro i tramvia”

L’empresa pública de la Generalitat ha llançat una campanya per promocionar l’ús d’aquests serveis de Metrovalencia en trens, estacions, web i xarxes socials. “A la platja, amb metro i tramvia” té com a objectiu incentivar sobre les possibilitats que ofereix FGV per accedir de manera còmoda a la platja.

La xarxa de Metrovalencia connecta la ciutat de València amb 36 municipis de l’àrea metropolitana i de la resta de la província que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d’utilitzar el cotxe.

Les persones que desitgin ampliar la informació d’aquests o altres serveis poden trucar a el telèfon 900 46 10 46 d’Atenció a l’Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web http://www.metrovalencia.es i en xarxes socials @metrovalencia i al facebook / metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: