La Generalitat ofereix 286 tramvies diaris de TRAM d’Alacant en direcció a les platges de l’àrea metropolitana

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), facilita durant el període estival l’accés directe a les platges de l’àrea metropolitana d’Alacant amb les línies 1, 3, 4 i 5 de TRAM d ‘Alacant, a part de l’recorregut de la Línia 9 que discorre per la costa entre Benidorm i Dénia.

Les quatre línies de tramvia citades (L1 Estels-Benidorm; L3 Estels-Campello; L4 Estels-Plaça La Corunya; i L5 Porta de la Mar-Plaça La Corunya) compten amb parades pròximes a les platges de diferents municipis que permeten que 286 serveis diaris facilitin l’accés des de primera hora del dia fins a la nit, amb diferents freqüències segons la franja horària i el dia de la setmana.

A la Línia 1, les parades més properes a la platja són Campello, Amerador, Coveta Fumà, Cala Piteras, Venda Lanuza i Paradis.

A la Línia 3, són Albufereta, Costa Blanca, Carrabiners, Molta Vista, Les Llances, Fabraquer, Salesians i el Campello, aquesta última també accessible des de la Línia 1, les que t’acosten a la costa.

En Linea 4, les parades més propera són Albufereta, també disponible a la Línia 3 i 5, Cap de l’Horta, Avinguda Benidorm, Londres i Plaça de la Corunya.

A la Línia 5, per desplaçar-se a la platja es poden utilitzar les mateixes que la Línia 4, més la Marina i Porta de la Mar.

“A la platja en TRAM”

L’empresa pública de la Generalitat ha llançat una campanya per promocionar l’ús d’aquests serveis de TRAM d’Alacant en web i xarxes socials. “A la platja en TRAM” té com a objectiu incentivar sobre les possibilitats que ofereix FGV per accedir de manera còmoda a la platja.

La xarxa de TRAM d’Alacant connecta la ciutat d’Alacant amb 12 municipis de la província, que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d’utilitzar el cotxe.

Les persones que desitgin ampliar la informació d’aquests o altres serveis poden trucar a el telèfon 900 72 04 72 d’Atenció a l’Client de TRAM d’Alacant. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web http://www.tramalacant.es i en xarxes socials @TramdeAlicante i @tramalacant_fgv

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: