La Generalitat ofereix demà dijous transport gratuït a Metrovalència, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus amb motiu del Dia sense Cotxe

La Generalitat celebra avui dijous 22 de setembre el Dia sense Cotxe, facilitant l’accés gratuït durant tota la jornada als serveis de Metrovalència, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus (Autobusos Metropolitans de València).

Aquesta iniciativa forma part de les diferents activitats programades per la Generalitat amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, per promoure hàbits més sostenibles al conjunt de la societat i recordar que el transport públic és un mitjà segur.

Accés gratuït

Amb motiu del Dia sense Cotxe i per facilitar l’accés a les estacions subterrànies, els passos de les línies de validació de Metrovalència i TRAM d’Alacant estaran oberts, des de l’inici del servei a la finalització del mateix.

A Metrovalencia, les validadores quedaran fora de servei, mentre que les màquines de venda automàtica estaran actives i els viatgers podran adquirir tots els títols en vigor.

A Alacant, totes les validadores, tant les embarcades a les unitats com les de les estacions, estaran fora de servei. Totes les màquines de venda automàtica indicaran la gratuïtat del servei i les persones usuàries podran adquirir els títols en vigor, exceptuant senzills, anada i tornada i TAM.

L’accés als autobusos del TRAM de Castelló i de MetroBus tampoc no necessitarà títol de transport.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: