La Generalitat facilita la mobilitat divendres dia 27 per al partit entre el València i Deportivo Alavés

La Generalitat facilitarà el divendres dia 27 la mobilitat per a totes aquelles persones que es vulguin desplaçar des de Mestalla després de presenciar el partit de Lliga entre el València CF i el Deportivo Alavés.

La trobada es disputa a Mestalla a les 22.15 hores, de manera que Metrovalencia reforçarà els seus serveis a les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització de el partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metres de la Línia 5 a les 0.32 hores cap a Marítim-Serradora i a les 0.43 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb l’L1 i L2 en Àngel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 0.25 hores en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà serveis a les 0.30 hores cap Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb l’L1 i L2 a Àngel Guimerà.

Els citats transbords a l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 2 a les 0.45 hores cap a Paterna i a les 0.49 hores fins a Torrent Avinguda.

A l’estació d’Empalme, a la Línia 1, les persones usuàries podran agafar l’autobús que els portarà fins a Burjassot a causa de les obres de soterrament per després continuar el seu viatge fins Seminari a les 1.08 hores

Pel que fa a l’tramvia, l’afició podrà desplaçar des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst sortir a les 0.33 hores.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web http://www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i al facebook / metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: