Benafigos proposa a Diputació de Castelló un pla d’ajudes per poder reobrir la seva piscina

“Tenim piscina però no tenim diners per poder reformar-la i obrir-la en condicions a la població. Seria una excel·lent iniciativa que la Diputació establís una ordre d’ajuts específica per a pobles com el nostre que, amb escassos recursos, no poden fer front a inversions quantioses i es veuen abocats a privar la població d’un servei d’oci i esplai útil “.

Les manifestacions són de Sara Escrig, alcaldessa de Benafigos, un petit poble de l’interior de Castelló que disposa de piscina “però l’estat és tan deficient que pel fet que no compleix les condicions mínimes per a obtenir llicència roman tancada. Una veritable llàstima perquè desitjaríem obrir-la, però no disposem dels fons suficients per fer-ho perquè a Benafigos hi ha altres prioritats que han de ser ateses “.

La solució, comenta aquesta jove alcaldessa, “vindria per línies d’ajuts específics per a pobles com el nostre, que amb escassa població i menys recursos, desitgen realitzar aquest tipus d’inversions però abans cal prioritzar altres que són necessàries i, per tant, a l’ final acaben quedant en un segon pla i no es poden emprendre “.

La necessitat l’ha convertit en demana la presidenta de l’PPCS, Marta Barrachina, que aquesta mateixa setmana reclamava de la Diputació una línia d’ajudes que dotada amb un milió d’euros permeti als pobles de menys de 5.000 habitants sol·licitar fons amb què finançar millores en les seves instal·lacions esportives. “Una forma d’ajudar sense privar els pobles de l’atenció a altres inversions que són absolutament prioritàries”, assenyala la líder d’el PPCS.

En aquest sentit, Escrig celebra la sol·licitud i confia en la sensibilitat de la Diputació. “Per Benafigos seria una excel·lent notícia comptar amb un suport econòmic per part de la institució que ens permetés iniciar la reforma de la piscina. Perquè l’objectiu seria reobrir per a l’ús i gaudi dels veïns, que especialment a l’estiu es multipliquen per efecte de les vacances “. Per ells, assenyala l’alcaldessa, “esperem que la Diputació de PSOE i Compromís reculli el guant i atengui la trucada de qui volem millorar les nostres instal·lacions però ens veiem limitats pels escassos recursos que disposem”, ha considerat Escrig.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: