La Generalitat facilita la mobilitat dimecres i dijous per anar amb Metrovalència a Laboralia

La Generalitat facilitarà dimecres 15 i dijous 16 els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin a Laboralia, l’esdeveniment sobre la inserció laboral.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Beteró sortirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.30 hores, mentre que des de Fira el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web Metrovalencia, al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: