La Generalitat facilita la mobilitat aquest cap de setmana per anar amb Metrovalència al Saló del Còmic

La Generalitat facilitarà entre el 4 i 6 de març els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin al Saló del Còmic de València.

Metrovalència comptarà a l’accés al pavelló amb un punt informatiu on les persones que visitin el Saló del Còmic podran conèixer de primera mà qüestions com el nou mapa zonal, les noves tarifes i els avantatges que té el nou títol integrat SUMA, que serveix per desplaçar-se als autobusos urbans i interurbans, el metro, el tramvia i Renfe a l’àrea metropolitana amb importants descomptes.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts divendres, entre les 6 i les 22 hores. El dissabte i el diumenge la freqüència serà entre 30 i 40 minuts en l’horari establert, des de les 6 fins a les 23 hores.

El divendres dia 4, el primer tramvia des de Serrería sortirà a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.30 hores i des de Fira el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 5, el primer comboi des de Doctor Lluch sortirà a les 6 hores i el darrer des de Fira a les 22.19 hores. El diumenge dia 6, la primera unitat del tramvia iniciarà el seu recorregut des de Doctor Lluch a les 7.20 hores, fent el mateix el darrer des de la parada de Fira a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web consultar aquí i al telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia ia facebook/metrovalencia. fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: