La Fundació Isonomia de l’UJI participa en un programa de formació emprenedora de les dones amb l’Associació Dona Activa

El president de la Fundació Isonomia i rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, i la representant de l’Associació Dona Activa Fòrum 2010, Núria Viñas Llebot, han signat el dimarts 5 de desembre de 2017 un acord de col·laboració entre ambdues entitats amb el propòsit d’intercanviar experiències en l’àmbit de l’emprenedoria femení i en la inserció laboral de les dones. L’acte ha comptat també amb la participació de la vicerectora de Planificació Estratègica, Qualitat i Igualtat de l’UJI, Maria José Oltra Mestre i la coordinadora de la Fundació Isonomia, Maria José Ortí Porcar.

En concret, l’acord servirà per desenvolupar a la província de Castelló el projecte «Gira Dones: el viatge de la dona emprenedora», una iniciativa de la Fundació Coca Cola que té com a principal objectiu impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació , formació i tutorització per a la presa de decisions i la posada en marxa de les idees de negoci.

L’itinerari formatiu està format per tres parades que conformen el viatge de la dona emprenedora. La primera d’elles consisteix en un curs de formació presencial de deu hores de durada titulat «Troba la teva ruta»; la segona un programa de formació en línia anomenat «Inicia tu viatge» que inclou l’elaboració d’un projecte final; i la tercera una etapa de mentoria «T’acompanyem».

La Fundació Isonomia de l’UJI serà l’encarregada de seleccionar les dones que participaran en el programa de formació que serà gestionat per l’Associació Dóna Activa de Catalunya. El projecte s’estén des de l’1 de desembre fins al 30 de juny de 2018 i s’espera que entre 15 i 20 dones castellonencs puguen beneficiar-se del mateix.

 

Informació i Foto: http://www.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: