La Fundació Civica Novessendes convoca els premis Llaurant un Futur Sostenible a la innovació en agroecologia a la provincia de Castelló

La Fundació Cívica Novessendes juntament amb la Diputació de Castelló, convoquem els Premis Llaurant un Futur Sostenible a la innovació en agroecologia a la província de Castelló.

Amb aquests premis Novessendes i la Diputació de Castelló volem reconéixer a aquelles persones o entitats (elaboradores, agricultores i promotores del consum) que han contribuït amb la seua trajectòria professional i/o personal a desenvolupar aquest model agroecològic i de gestió dels agrosistemes que conjumina la producció d’aliments de qualitat i la conservació de recursos naturals.

Considerem l’agricultura i la ramaderia ecològica com a motor essencial per fer front als reptes identificats en el sector, com ara: la creació d’ocupació, la conservació i millora de la biodiversitat, la mitigació/adaptació al canvi climàtic, la sobirania alimentària, l’escassetat d’aigua, el desenvolupament rural sostenible i la despoblació dels municipis d’interior de la província de Castelló.

Els premis tenen tres modalitats:
??Dona i emprenedoria rural sostenible.
??Agroecologia i despoblació.
??Estratègies europees cap als ODS: de la granja a la taula i biodiversitat.

Els premis de les 3 modalitats consistiran en 1000 euros per modalitat i una escultura en ferro commemorativa acreditativa d’aquesta concessió.

Per a presentar una candidatura has de completar el Formulari d’Inscripció, podent adjuntar documentació addicional dins del mateix formulari. Les candidatures podran ser proposades a títol personal o per persones, grup de persones, empreses o entitats, relacionades amb el sector.

El termini per a presentar candidatures finalitza l’1 de setembre de 2022.

Bases i +info PUNXANT ACÍ

Accès al formulari d’inscripció ACÍ

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: